Over Molendijk Massage

In mijn praktijk werk ik aan het verbeteren van jouw welzijn door het verhelpen van je spanning of klacht. Ik maak gebruik van speciale uitgedachte technieken voor een ontspannen en effectieve behandeling op het gebied van gezondheid en massage.
Bekijk op YouTube
image
image

Wie is de masseur?

Mijn naam is Mattaï Molendijk. Gediplomeerd masseur.
Ik ben 24 jaar en woonachtig in Fijnaart. Al op jonge leeftijd had ik het verlangen om iets voor mensen te kunnen betekenen. Als kind gaf ik vrienden regelmatig advies en hielp ze graag met hun problemen. Momenteel werk ik samen met mijn moeder in ons bedrijf 'HealthCare Innovation Group'. Dat betekent, dat naast mijn werkzaamheden als masseur, ik me ook bezig houd met het adviseren van supplementen, die we zelf ontwikkelen.

Waarom Molendijk Massage?

Op 14-jarige leeftijd masseerde ik regelmatig een familielid met veel pijnklachten in rug en nek. Ik merkte dat ik kon voelen waar het weefsel verhard en stug was en waar er een obstructie zat. Ook wist ik van nature welke massage ik kon toepassen en hoeveel druk ik moest en kon geven.

Toen ik net 16 jaar was, wilde ik graag de anatomie van de mens, de achtergrond van een massage en de mogelijke toepasbaarheid leren. Na mijn schooluren en in de vakanties ben ik opleidingen en cursussen gaan volgen, die ik succesvol heb afgerond.

Vanaf 24 oktober 2016 staat Molendijk Massage ingeschreven bij de KVK. Begin 2017 opende de praktijk officieel zijn deuren.
image

Praktijkruimte

U bent van harte welkom in mijn massagepraktijk.
Ik heb gekozen voor een rustgevende inrichting met een professionele elektrisch (verwarmde) massagetafel. Hiermee is er een fijne omgeving gecreëerd, waarin u heerlijk mag ontspannen.

De wacht- en behandelruimte is gevestigd op de 1e verdieping.

image

Locatie

Neon 25C, 4751 XA Oud Gastel
Voor het gebouw kunt u gratis parkeren. De ingang is via de witte deur.

Bent u nieuwsgierig naar de locatie of naar een massage op maat? Kom gerust een langs.

image

Hoe werkt het?

De behandeling wordt per keer afgestemd op uw persoonlijk dossier/situatie.
Er is een kort overleg voorafgaand aan de behandelingen. Na de behandeling wordt u water aangeboden.

1e afspraak

Op uw eerste behandelingsafspraak, vindt er een intake plaats. We nemen een aantal vragen door, voordat de uiteindelijke behandeling start. Dit wordt een anamnese genoemd en vormt het begin van uw persoonlijk dossier.

De intake duurt ongeveer 5 tot 15 minuten.

Een intake is belangrijk om uw toestand en hulpvraag beter in kaart te kunnen brengen en noodzakelijk om een aantal risico’s te kunnen uitsluiten. Er wordt gekeken naar uw ziektegeschiedenis, het wel of niet aanwezig zijn van klachten en aandoeningen. En natuurlijk worden uw wensen duidelijk besproken. Samen met u stel ik een behandelplan op van waaruit we gaan werken.