Over Molendijk Massage

Voor de meest diverse klachten & ontspanning is Molendijk Massage de aangewezen massagepraktijk.

In mijn praktijk werk ik aan het verbeteren van uw welzijn door het verlichten van uw spanning of klacht. Hiervoor hanteer ik specifieke methodes naast de massage, waaronder coaching gesprekken en het inzetten van verschillende therapievormen.
Bekijk op YouTube
image

Kennis & Kwaliteit

Persoonlijk & Afgestemd

Meer dan 6 jaar ervaring

image

Wie is uw masseur?

Mijn naam is Mattaï Molendijk. Gediplomeerd masseur.
Ik ben 23 jaar en woonachtig in Fijnaart. Al op jonge leeftijd had ik het verlangen om iets voor mensen te kunnen betekenen. Als kind gaf ik vrienden regelmatig advies en hielp ze graag met hun problemen. Daarnaast keek ik mee in de praktijk van mijn moeder (orthomoleculair therapeut). Momenteel werk ik samen met mijn moeder in ons bedrijf 'HealthCare Innovation Group'. Dat betekent, dat naast mijn werkzaamheden als masseur, ik me ook bezig houd met het adviseren van supplementen, die we zelf ontwikkelen.

Waarom Molendijk Massage?

Toen ik op 14-jarige leeftijd een jeugdburn-out kreeg door aanhoudend pesten en een mishandeling op straat, heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is om te kunnen ontspannen. Voor deze heftige periode masseerde ik regelmatig een familielid met veel pijnklachten in rug en nek. Ik merkte dat ik kon voelen waar het weefsel verhard en stug was en waar er een obstructie zat. Ook wist ik van nature welke massage ik kon toepassen en hoeveel druk ik moest en kon geven.

Toen ik net 16 jaar was, wilde ik graag de anatomie van de mens, de achtergrond van een massage en de mogelijke toepasbaarheid leren. Na mijn schooluren en in de vakanties ben ik opleidingen en cursussen gaan volgen, die ik succesvol heb afgerond.

Vanaf 24 oktober 2016 staat Molendijk Massage ingeschreven bij de KVK. Op dat moment telde ik 16 lentes. Begin 2017 opende de praktijk Molendijk Massage officieel zijn deuren.

Inmiddels heb ik meer dan 6 jaar ervaring en veel cliënten mogen helpen. Vanuit heel Nederland wordt mijn praktijk gevonden door mond op mond reclame.

Naast mijn klassieke massageopleiding heb ik een aantal verbredings- en verdiepingscursussen gedaan en de opleiding stoelmassage en aromatherapie. Momenteel volg ik de opleiding tot Sportmasseur, zodat ik mijn kwaliteiten en talenten nog verder kan verfijnen.
image

Praktijkruimte

Molenstraat 68, 4793 EH Fijnaart
U bent van harte welkom in mijn massagepraktijk.

De praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum MediTraject.

Ik heb gekozen voor een rustgevende inrichting met een professionele elektrisch massagetafel. Hiermee is er een fijne omgeving gecreëerd, waarin u heerlijk mag ontspannen.

De ingang van de praktijk is aan de voorzijde van het gebouw.

image

Hoe werkt het?

De behandeling wordt per keer afgestemd op uw persoonlijk dossier/situatie.
Er is een kort overleg voorafgaand aan de behandelingen. Na de behandeling wordt u water aangeboden.

1e afspraak

Op uw eerste behandelingsafspraak, vindt er een intake plaats. We nemen een aantal vragen door, voordat de uiteindelijke behandeling start. Dit wordt een anamnese genoemd en vormt het begin van uw persoonlijk dossier.

De intake duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. De eerste afspraak is altijd 45 minuten of langer, zodat we na de intake de behandeling kunnen starten.

Een intake is belangrijk om uw toestand en hulpvraag beter in kaart te kunnen brengen en noodzakelijk om een aantal risico’s te kunnen uitsluiten. Er wordt gekeken naar uw ziektegeschiedenis, het wel of niet aanwezig zijn van klachten en aandoeningen. En natuurlijk worden uw wensen duidelijk besproken. Samen met u stel ik een behandelplan op van waaruit we gaan werken.