Veelgestelde vragen (FAQ)

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heeft u vragen? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.
 • Hoe maak ik een afspraak?
  U kunt gemakkelijk een online afspraak maken via onze reserveringssysteem. Afspraak maken via de telefoon of e-mail is ook mogelijk.
 • Welke massage moet ik kiezen / selecteren?
  Wanneer u niet weet welke massage geschikt is voor uw persoonlijke situatie of u twijfelt, neem dan zeker contact met ons op. Wij geven graag advies op maat.
 • Moet ik handdoeken meenemen?
  U hoeft geen handdoek(en) mee te nemen. Wij verzorgen de materialen.
 • Wanneer mag er niet gemasseerd worden?
  Er mag geen massage plaatsvinden als u last heeft van de volgende aandoeningen: Koorts, Duizeligheid, Griep, Keelontsteking, Onverklaarbare vermoeidheid, Huidaandoeningen: brandwonden, open wonden, zweren, herpes en gezwollen gebieden. (Dit bevordert niet het positieve effect van een massage). Raadpleeg in dit geval uw huisarts.
 • Wat moet ik doen vóór een massage?
  I.v.m. hygiëne is het goed om voor de massagebehandeling gedoucht te hebben. Wij adviseren u om gemakkelijk zittende kleding te dragen en sieraden zoveel mogelijk uit te laten. U hoeft geen eigen handdoek mee te nemen.
 • Wanneer en hoe kan ik betalen?
  Na de behandeling kunt u gemakkelijk via Pin, Contant of via een betaallink (iDEAL) afrekenen.
 • Voordelen van een massage
  Verbetert de bloedcirculatie – Verwijdert afvalstoffen – Vermindert spierspanning – Werkt stress verlagend – Helpt bij burn-out klachten – Grotere bewegingsruimte – Verhoogt je weerstand – Verbetert je slaap – Verbetert je huidfunctie – Verbetert je concentratie – Maakt je gelukkiger
 • Hoe kan ik mijn afspraak wijzigen of annuleren?
  Afspraken wijzigen of annuleren kan via de telefoon of e-mail. Afspraken kunnen uiterlijk 12 uur voorafgaand de afspraak geannuleerd worden. Bij een te late afmelding of niet verschijnen op een afspraak, zonder opgaaf van een aannemelijke reden, wordt er 50% van het tarief in rekening gebracht.
 • Wat gebeurt er met mijn gegevens?
  We hebben een aantal gegevens nodig om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. De gegevens staan op beveiligde servers die voldoen aan de eisen die aan ons gesteld worden in het kader van de AVG. Wij handelen conform de AVG. Verder worden uw gegevens niet met derden gedeeld.
 • Wat zijn jullie openingstijden?
  Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur. Zaterdag en zondag gesloten. (Spoed? Neem dan contact met ons op)
 • Wat moet ik doen na een massage?
  Blijven ontspannen. Doe niet te veel drukke/intensieve activiteiten en drink voldoende water of thee na uw massage.
 • Waarom krijg ik een verstopte neus tijdens een massage?
  Sommige mensen krijgen last van een verstopte neus en/of een borrelende buik tijdens een massage. Dit komt doordat het parasympatisch zenuwstelsel gestimuleerd wordt. Dit zenuwstelsel overheerst bij rust en zorgt voor een vertragende hartslag en ademhaling. Daarnaast stimuleert het de spijsvertering, speeksel- en slijmafscheiding. Het is juist een goed teken van ontspanning. Na een massage zijn de symptomen snel weer verdwenen. Met een Peppermint essentiële olie is je neus snel weer open.