Reviews

Wat zeggen anderen

Een score van 4,8 sterren

Jef (Huisarts)
Bijzondere ervaring. (5 sterren)
Graag wil ik een recensie schrijven over mijn ervaringen bij Molendijk Massage. Ik ervaar in mijn beroep als huisarts veel spannings- en stressklachten. Dit uit zich ook in lichamelijke ongemakken. Ik was op zoek naar iemand die mij kan helpen om mij zowel geestelijk als lichamelijk beter te laten voelen. Ik heb dit absoluut gevonden bij Molendijk Massage. Diverse keren heb ik de Aroma Touch Technique inmiddels ondergaan en wat een bijzondere ervaring is dat! Je geest komt lekker tot rust, pijnklachten verminderen en ik voel me heerlijk in balans. Het fijne is ook, dat dit na afloop nog een tijdje aanhoudt! Mattai is zeer gedreven, kundig, vriendelijk en stelt je volledig op je gemak. Kortom; niet twijfelen, maar gewoon ervaren. Ik kijk alweer uit naar mijn volgende behandeling.
Linda
Zeker een aanrader. (4 sterren)
Goede vriendelijke masseur, met veel ervaring. Weet hoe je een goede massage geeft. Fijn met de etherische oliën. Zeker een aanrader!
T. Hermans (Fijnaart)
Kundige masseur die weet waar hij mee bezig is. (5 sterren)
Hele fijne massages bij Molendijk Massage. Doordat ik een neuromusculaire aandoening heb ga ik wekelijks naar de fysio en ongeveer 1 keer per maand naar Molendijk Massage. Zeer kundige masseur die weet waar hij mee bezig is!! Tevens goede uitleg en begeleiding. Hij neemt echt de tijd voor je. Vind hem eerlijk gezegd beter dan de fysiotherapeut. Elke keer weet hij toch m'n pijn weer te verlichten. Pluspunt is ook dat je zelf op je gemak op de site kunt kijken en reserveren wanneer je wilt/kunt. Zeker de moeite waard. Ik blijf daar heen gaan!
P. Haag
Hele lieve masseur, toont veel empathie. (5 sterren)
Hele lieve masseur, toont veel empathie. Hij heeft krachtige handen en kan gelijk de pijnlijke spieren vinden. De heerlijk geurende oliën en de rustgevende muziek zorgen ervoor dat je lekker ontspannen wordt. De massagetafel ligt heerlijk, veel beter dan bij de fysio. Het is ook fijn dat je geen badlaken mee hoeft te nemen. En je krijgt een lekker flesje koud water. Ik raad deze praktijk ten zeerste aan.
Bianca Goorden
Zeer tevreden. (5 sterren)
Al een aantal keren geweest. En ik ben zeer tevreden over de massage die word gegeven met de etherische oliën. Hij neemt de tijd, legt alles goed uit. En wilt alles heel goed doen om de klant tevreden te stellen. Na de massage even de ervaring en advies doornemen met een flesje water voor de afvalstoffen. Ik ervaar het als héél ontspannen en fijn! En je komt echt tot rust. Zeker voor herhaling vatbaar en zal zeker vaker terugkomen om het te onderhouden. Ik raad het iedereen aan om eens langs te gaan!
Bas
Vriendelijk en behulpzaam. (4 sterren)
Ik word altijd zeer vriendelijk ontvangen. Ik ben al meerdere malen geweest, er word ook altijd duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren. Is heel behulpzaam. De salon in netjes, schoon en goed onderhouden.
Angélique Kooijmans
Ervaren masseur. (5 sterren)
Na een lang intake gesprek waarbij alle klachten zijn doorgenomen een massage ontvangen die gelijk resultaat heeft opgeleverd. Mattai is een zeer ervaren masseur en na de tweede keer heb ik een langere massage genomen. Ik maak zeker een vervolg afspraak.
Rogier Klippel
Na de eerste massage direct effect. (4 sterren)
Ik ben een aantal malen in de praktijk geweest voor een sportmassage. Bij het eerste bezoek werd er heel goed en begrijpelijk uitgelegd hoe het werkt met de massage en de bijbehorende etherische oliën. Mijn doel met de massage is het losser maken en houden van mijn schouders, dit is voor mij al jaren een probleem. Na de eerste massage was dit al een stuk beter en voor mij veel prettiger. Gezien de jaren lange klachten en nu de massage die mij helpen, wil ik één keer per maand langs gaan bij Mattaï. Naast de baat die ik heb voor mijn schouders doet het ook wat in het geheel, na een massage ben ik zo ontspannen echt fantastisch.
Renske Vreugdenhil
Zorg op maat. (5 sterren)
Dhr. Molendijk is iemand waarbij je je snel gemakkelijk voelt, hij is in staat om een vriendelijke atmosfeer te creëren. En het voornaamste is dat hij zorg op maat levert en kennis heeft van zaken. Dhr. Molendijk heeft snel door waar de knelpunten zich bevinden en anticipeert daarop. Wanneer je iemand zoekt, die je snel kan helpen, dan is dhr. Molendijk zeker aan te raden.