Recensies

Wat zeggen anderen

Een score van 4,7 sterren

Dr. Jef
5 sterren
Graag wil ik een recensie schrijven over mijn ervaringen bij Molendijk Massage. Ik ervaar in mijn beroep als huisarts veel spannings- en stressklachten. Dit uit zich ook in lichamelijke ongemakken. Ik was op zoek naar iemand die mij kan helpen om mij zowel geestelijk als lichamelijk beter te laten voelen. Ik heb dit absoluut gevonden bij Molendijk Massage. Diverse keren heb ik de Aroma Touch Technique inmiddels ondergaan en wat een bijzondere ervaring is dat! Je geest komt lekker tot rust, pijnklachten verminderen en ik voel me heerlijk in balans. Het fijne is ook, dat dit na afloop nog een tijdje aanhoudt! Mattai is zeer gedreven, kundig, vriendelijk en stelt je volledig op je gemak. Kortom; niet twijfelen, maar gewoon ervaren. Ik kijk alweer uit naar mijn volgende behandeling.
Bianca Goorden
5 sterren
Al een aantal keren geweest. En ik ben zeer tevreden over de massage die word gegeven met de etherische oliën. Hij neemt de tijd, legt alles goed uit. En wilt alles heel goed doen om de klant tevreden te stellen. Na de massage even de ervaring en advies doornemen met een flesje water voor de afvalstoffen. Ik ervaar het als héél ontspannen en fijn! En je komt echt tot rust. Zeker voor herhaling vatbaar en zal zeker vaker terugkomen om het te onderhouden. Ik raad het iedereen aan om eens langs te gaan!
T. Hermans (Fijnaart)
5 sterren
Hele fijne massages bij Molendijk Massage. Doordat ik een neuromusculaire aandoening heb ga ik wekelijks naar de fysio en ongeveer 1 keer per maand naar Molendijk Massage. Zeer kundige masseur die weet waar hij mee bezig is!! Tevens goede uitleg en begeleiding. Hij neemt echt de tijd voor je. Vind hem eerlijk gezegd beter dan de fysiotherapeut. Elke keer weet hij toch m'n pijn weer te verlichten. Pluspunt is ook dat je zelf op je gemak op de site kunt kijken en reserveren wanneer je wilt/kunt. Zeker de moeite waard. Ik blijf daar heen gaan!
Angélique Kooijmans
5 sterren
Na een lang intake gesprek waarbij alle klachten zijn doorgenomen een massage ontvangen die gelijk resultaat heeft opgeleverd. Mattai is een zeer ervaren masseur en na de tweede keer heb ik een langere massage genomen. Ik maak zeker een vervolg afspraak.
UITSTEKEND
4 recensies op
Manon den Otter-Kotvis
Manon den Otter-Kotvis
Mattaï ontving mij vriendelijk en legde in alle rust uit wat ik kon verwachten van de massage en oliën. De massage heb ik ervaren als prettig en kundig. Er zat voelbaar aandacht en zorg in de behandeling.
Peter Nagtzaam
Peter Nagtzaam
Jamal Huan
Jamal Huan
Nek en Rugklachten zijn een stuk minder na massages. Aanrader voor iedereen.
Martijn Adriaanse
Martijn Adriaanse
Echt super aan te raden, een AromaTouch behandeling bij Molendijk Massage. Ik zelf heb de ontspanningsreis gekozen en deze als super goed ervaren. Dat is pas ontspannen!