Recensies

Wat anderen zeggen over onze diensten. Een score van 4,7 sterren (Google)

Dr. Jef
Graag wil ik een recensie schrijven over mijn ervaringen bij Molendijk Massage. Ik ervaar in mijn beroep als huisarts veel spannings- en stressklachten. Dit uit zich ook in lichamelijke ongemakken. Ik was op zoek naar iemand die mij kan helpen om mij zowel geestelijk als lichamelijk beter te laten voelen. Ik heb dit absoluut gevonden bij Molendijk Massage. Diverse keren heb ik de Aroma Touch Technique inmiddels ondergaan en wat een bijzondere ervaring is dat! Je geest komt lekker tot rust, pijnklachten verminderen en ik voel me heerlijk in balans. Het fijne is ook, dat dit na afloop nog een tijdje aanhoudt! Mattai is zeer gedreven, kundig, vriendelijk en stelt je volledig op je gemak. Kortom; niet twijfelen, maar gewoon ervaren. Ik kijk alweer uit naar mijn volgende behandeling.
Mevr. Bianca Goorden
Al een aantal keren geweest. En ik ben zeer tevreden over de massage die word gegeven met de etherische oliën. Hij neemt de tijd, legt alles goed uit. En wilt alles heel goed doen om de klant tevreden te stellen. Na de massage even de ervaring en advies doornemen met een flesje water voor de afvalstoffen. Ik ervaar het als héél ontspannen en fijn! En je komt echt tot rust. Zeker voor herhaling vatbaar en zal zeker vaker terugkomen om het te onderhouden. Ik raad het iedereen aan om eens langs te gaan!
Dhr. Jamal Huan
Nek en Rugklachten zijn een stuk minder na massages. Aanrader voor iedereen.
Dhr. Martijn Adriaanse
Echt super aan te raden, een AromaTouch behandeling bij Molendijk Massage. Ik zelf heb de ontspanningsreis gekozen en deze als super goed ervaren. Dat is pas ontspannen!